Over Ons

De Bommelstee

Over Ons

De Bommelstee biedt naast een gezellige bar, accommodatie voor bijeenkomsten van 2 tot 300 mensen. Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving en ook met het Openbaar vervoer is Bommelstee prima te bereiken. Buslijn135 stopt voor de deur.

Er zijn 4 zalen/ruimtes. De grote zaal (sporthal) heeft een capaciteit voor ca. 300 personen. Voor kleinere gezelschappen kan door het plaatsten van een schuifwand een intieme sfeer gecreeƫrd worden. De gezellige bar is ook te huur.

Naast verhuur van de locatie organiseert Stichting de Bommelstee elk jaar diverse activiteiten; zo is er het jaarlijkse darttoernooi, waar bekende darters uit binnen- en buitenland aanwezig zijn. Voor jong en oud een top evenement!

Er zijn het hele jaar door toneel- en muziekavonden met een verschillende karakter. Houdt de agenda in de gaten en boek uw kaarten tijdig.

De Bommelstee is een officiƫle trouwlocatie. U kunt zelf mee helpen de inrichting het gewenste karakter te geven, geheel passend bij de gelegenheid. Dat is tevens het grote belang van de Bommelstee voor de woongemeenschap Den Bommel, want voor elk evenement kunnen bewoners zelf meedenken over aankledig en verzorging.